+380739001199

Найпопулярніші нові гібридні автомобілі в Україні

Результати продажів нових гібридних автомобілів в Україні набагато цікавіші, ніж можна було б очікувати. І справа навіть не у абсолютних обсягах та динаміці (хоча і у них теж), а у висновках, які можна зробити з цих даних.

 

Для початку перелік лідерів 2019 року:

 

  1.       Toyota RAV4 Hybrid

Японський кросовер з комбінованою системою живлення/приводу, який на багатьох ринках продається навіть краще, ніж дешевша версія зі звичайним бензиновим двигуном. Модель традиційно пропонує еталонний рівень надійності, а також місткість, комфорт та прохідність кросовера. Крім того, гібридна силова установка забезпечує високу потужність та низьке споживання пального у місті. Рент у Львові Toyota RAV4 Hybrid пропонує LeoDrive.

  1.       Toyota CH-R Hybrid

Цей футуристичний кросовер орієнтований на покупців, які шукають щось більше та оригінальніше, ніж просто автомобіль.

  1.       KIA Niro

Незважаючи на величезне відставання від RAV4 за обсягами продажів, KIA Niro є одним з його реальних конкурентів. Цей автомобіль – перша південнокорейська серійна модель гібриду, який продається у всьому світі.

  1.       Mitsubishi Outlander PHEV

Даний кросовер є чи не найпомітнішим гібридом на вітчизняних дорогах, адже його широко використовують в українській поліції. Авто примітне тим, що його можна заряджати навіть від домашньої розетки та скорочувати таким чином витрати на пальне.

  1.       Lexus NX

П’ятий по популярності кросовер серед ТОП-5 найпопулярніших гібридів в Україні. Цей люксовий автомобіль від Тойоти комплектується силовою установкою з 2,5-літрового бензинового двигуна та допоміжного електроприводу, які в сумі видають близько 200 к.с. максимальної потужності та споживають при цьому зовсім небагато пального.

  1.       Toyota Camry

Гібридна версія відомого у всьому світі седана пропонує покупцям більше потужності, акустичного комфорту в салоні, а також менше споживання бензину у більшості режимів. Крім того, у даному поколінні авто стало краще керованим, щоб догодити азартним водіям.

  1.       Toyota Corolla

Краща розгінна динаміка та висока паливна економічність форсують продажі гібридної версії легендарної моделі в Україні. На додачу до всього – новий дизайн, який більшість покупців визнають найкращим серед всіх Toyota Corolla останніх поколінь.

  1.       Lexus UX

Люксовий спортивний тойотівський кросовер успішно складає конкуренцію найкращим європейським моделям. Потужна гібридна силова установка, гостра керованість та агресивний молодіжний дизайн дозволяють чітко позиціонувати Lexus UX – потенційні покупці не пройдуть повз нього.

  1.       Lexus RX

Більше 300 комбінованих бензиново-електричних кінських сил гарантують достатню потужність у будь-якій ситуації. У поєднанні з чудовою шумоізоляцією, просторістю салону та комфортною підвіскою це робить Lexus RX одним з найкомфортніших та найприємніших автомобілів у світі.

  1.   Porsche Cayenne

Єдиний європеєць, якому до снаги конкурувати з азійськими грандами за гаманці українських покупців. Він здатен розганятись до сотні за п’ять секунд, рухатись зі швидкістю 250 км/г та споживати при спокійному пересуванні у місті менше звичайної малолітражки.

 

Основні висновки за проміжними результатами продажів 2019 року в Україіні:

 

  • 70% найпопулярніших гібридів зі списку ТОП-10 в Україні – моделі корпорації Тойота. Наша країна – це лише один з багатьох ринків, на яких даний японський бренд доводить свою цілковиту перевагу над іншими виробниками гібридних авто.
  • Приблизно 60% всіх продажів нових гібридних автомобілів в Україні забезпечувала одна модель – Toyota RAV4 Hybrid. Таким чином покупці показали своє ставлення до даного японського кросовера, своє розуміння його переваг та якостей. Взяти таке авто на прокат у Львові пропонує LeoDrive.
  • 80% серед найпопулярніших гібридів – кросовери. Такий результат є закономірним, адже платоспроможні покупці мають змогу обирати транспортні засоби на основі різних факторів, а не лише керуючись рівнем цін.
  • 40% серед найпопулярніших нових гібридів в нашій країні – моделі преміум-брендів (три моделі Lexus та одна модель Porsche). Це значить, що «зелені» транспортні засоби сьогодні приваблюють не тільки економних покупців чи автомобілістів з низькою купівельною спроможністю. Якщо ж врахувати ціни на інші моделі з ТОП-10, то стає очевидним, що основна цільова аудиторія альтернативних транспортних засобів – це міцний середній клас та багаті покупці.
  • На ринку гібридних авто Захід програє боротьбу Сходу майже всуху. Серед найпопулярніших «альтернативних» машин лише одна європейська модель - Porsche Cayenne, а інші 90% списку – автомобілі з Японії та Південної Кореї.

Компанія LeoDrive пропонує подобову оренду гібридних авто у Львові. У нас ви можете взяти в прокат Toyota RAV4 Hybrid на привабливих умовах. Зателефонуйте чи завітайте в LeoDrive, щоб забронювати авто на зручний для вас час.