+380739001199

Відрядження у Львів: ідеальне авто для ділових поїздок

Яке авто обрати для ділової поїздки ?

Власники бізнесу, керівники та представники компаній у відрядженні – одна з основних груп клієнтів, які звертаються щоб взяти авто на прокат. Резонно, що їхні вимоги до оренди транспортних засобів мають бути трохи іншими, ніж у туристів та сімей на відпочинку. Щоб взнати які автомобілі можна вважати оптимальними для ділових поїздок та під час відряджень у Львів, потрібно розуміти особливі потреби споживачів та типові умови експлуатації таких транспортних засобів.

 

Відрядження у Львів: ідеальне авто для ділових поїздок -1

 

  • Пересування по місту


В цілому умови пересування у Львові на машині не дуже відрізняються від інших населених пунктів України. Проте, якщо вам потрібно перетинати центральну частину міста, будьте готові до деяких особливостей, серед яких вузькі звивисті вулиці, бруківка, паркування біля центральної частини дороги (біля трамвайних колій, а не біля тротуару) і т.д.. В загальному вимоги до автомобіля у львівських водіїв такі ж, як і у водіїв у Києві, Одесі, Дніпрі та інших містах з насиченим трафіком та неідеальним дорожнім покриттям: міцна та комфортна підвіска, динамічний двигун та невелика витрата пального.


Територія, на якій порівняно густо розташовані промислові та бізнесові об’єкти, лише у межах Львова (якщо рахувати по межах кільцевої дороги), становить більше 20 км. в діаметрі. При відвідуванні кількох об’єктів протягом дня лише дорогами Львова нескладно намотати 100-200 км..


Обираючи авто в оренду для ділових зустрічей, потрібно враховувати враження, яке ви справите своїм транспортним засобом на потенційного партнера. Надто дешевий автомобіль може свідчити про те, що людина не достатньо успішна та серйозна для того, щоб з нею вести справи. Надто дороге та пафосне авто може бути ознакою того, що потенційний бізнес-партнер намагається «пустити пил у очі». Якісні речі по відповідній ціні досі залишаються ознакою правильних пріоритетів та високо цінуються і в Європі, і в Україні.

 

Відрядження у Львів: ідеальне авто для ділових поїздок -2

 

  • Поїздки за місто


Ділові поїздки у міста-сателіти Львова та інші населені пункти також можуть бути цікаві з точки зору бізнесу.


У Львівській області порівняно недалеко від обласного центру знаходиться кілька немалих за мірками Західної України населених пунктів, у яких розвинена промисловість, послуги та торгівля, які відвідують під час відряджень з інших регіонів країни. Основні з них – це Червоноград, Дрогобич, Самбір, Борислав, Стрий, Трускавець та декілька інших. Відстань зі Львова до більшості з них становить приблизно 70-80 км.. Таку дистанцію на вдало підібраному автомобілі нескладно подолати за 50-60 хвилин.


Обираючи транспортний засіб в оренду, обов’язково потрібно зважати на посередню якість багатьох доріг: нерідко вони мають по одній смузі в кожен бік та далеко не ідеально рівне покриття. В таких умовах практично необхідними є великий кліренс (щоб не пошкодити авто на ділянках з вираженою колійністю), міцна підвіска (ділянки, які давно не ремонтували, можуть зіпсувати її) та потужний двигун (щоб впевнено здійснювати обгони на коротких та вузьких прямих відрізках). Оренда надійного японського кросовера з гібридною силовою установкою – ідеальний варіант для таких умов.

 

Відрядження у Львів: ідеальне авто для ділових поїздок -3
Доцільність бізнес-оренди


Фактори якості та вартості часто є визначальними з точки зору бізнесу. Якість послуги оренди автомобіля для ділових поїздок та відряджень формують такі параметри, як рівень комфорту, місткість (здатність перевозити кількох членів команди та їхній багаж), а також потужність та пристосованість до різних дорожніх умов (здатність швидко транспортувати клієнта з точки А в точку Б). Вартість послуги формують такі показники, як ціна оренди та витрата пального. По сумі цих факторів надійний та потужний гібридний кросовер фактично не має конкурентів: він зручніший у поїздках, споживає менше пального, а оренда гібрида коштує стільки ж, як і звичайного авто того ж класу.


Щоб взяти на прокат авто у Львові подобово звертайтесь у LeoDrive. Ми пропонуємо економні, зручні, просторі, надійні та потужні японські кросовери Toyota RAV4 Hybrid в рент у Львові по доступних цінах.