+380739001199

Toyota RAV4 Hybrid

Toyota RAV4 Hybrid

Гібридна силова установка знову стала хорошою альтернативою для створення найшвидшого та найпотужнішого зі всіх Toyota RAV4. Замість більшого та потужнішого двигуна під капотом конструктори розмістили там чотирициліндровий 2,5-літровий бензиновий силовий агрегат, доповнивши його трьома електромоторами. Два з них встановили на передню вісь, а ще один – на задню. В результаті отримали сумарну потужність в 219 кінських сил, що на 16 більше, ніж у стандартної 2,5-літрової бензинової установки, та на 25 більше, ніж у попереднього покоління Toyota RAV4 Hybrid. Таке озброєння зробило кросовер одним з найпотужніших та найдинамічніших у класі.

 

Toyota RAV4 Hybrid -1


Замовляйте в LeoDrive прокат авто у Львові щодобово та проведіть власний тест-драйв Toyota RAV4 Hybrid.

 

  • Динамічність


Автомобіль здатен розганятися від 0 до 100 км/год за менш ніж 8 секунд. Цей показник робить визначення «швидкий кросовер» більш зрозумілим для пересічного автомобіліста. Завдяки додатковому електроприводу значний крутний момент доступний з першої секунди після натискання на педаль акселератора, що робить кросовер по відчуттях ще більш динамічним, ніж він є насправді. Саме тому така комбінація дуже подобається справжнім любителям драйву за кермом.

 

  • Функціональність


У цьому поколінні розробники встановили під задній диван компактнішу акумуляторну батарею. Завдяки цьому гібридна версія практично не поступається бензиновій у функціональності. На відміну від багатьох інших автомобілів з гібридною силовою установкою, Toyota RAV4 Hybrid пропонує користувачам дійсно великий об’єм багажника як з розкладеними, так і зі складеними сидіннями. В іншому альтернативна модифікація також практично не відрізняється від базової версії, за винятком деяких загальних рис та розділів інформаційної системи, характерних для більшості гібридних транспортних засобів.

 

Toyota RAV4 Hybrid -2

 

  • Дизайн


Зовні версія з комбінованою системою приводу дещо відрізняється від бензинової наявністю 18-дюймових колісних дисків, пофарбованих у чорний колір, двоколірним виконанням екстер’єру та деякими іншими деталями. Всі особливості версії роблять її достатньо цікавою, щоб від іміджу нудного сімейного автомобіля, притаманного багатьом конкурентам, не залишилося й сліду.


Компанія LeoDrive – лідер у сегменті гібридних автомобілів на прокатному авторинку Львова. Звертайтесь до нас та замовляйте авто в рент у Львові по доступних цінах.

 

  • Керування


Також Hybrid має переналаштовані елементи підвіски, які повинні забезпечити достойні дорожні манери для автомобіля з інакшим розподілом ваги та загальною масою. Пропонований у даній версії пакет XSE – це дещо більше, ніж пакет стайлінгу. Хоча Hybrid і відчувається більш стабільним та стійким, він все ще орієнтований на комфорт, а не на спортивне та агресивне керування. Налаштування органів керування свідчить про орієнтованість, в першу чергу, на північноамериканський ринок: і кермо, і педалі не можна назвати надто чутливими, органи керування швидше м’які та легкі. Разом з тим, педаль гальм достатньо інформативна для того, щоб чітко відчувати момент між рекуперативним (зарядка акумулятора) та звичайним механічним гальмуванням.

 

Toyota RAV4 Hybrid -3

 

  • Надійність


Тойотівці роблять ставку на рідну для Toyota RAV4 Hybrid глобальну платформу TNGA, на якій у майбутньому будуть побудовані моделі, призначені для значно складніших умов експлуатації. Саме завдяки цьому є надія на те, що в цьому поколінні кросовер буде, як мінімум, не менш надійний, ніж його легендарні попередники.

 

  • Гібридні особливості


По-справжньому новий Toyota RAV4 Hybrid 2019 року потішить витратою пального. У цьому поколінні кросовер значно економніший, ніж його монопаливні версії та ніж попереднє покоління. Також він ощадливіший за більшість гібридних моделей кросоверів від виробників-конкурентів.


Основний мотор передає крутний момент через планетарну трансмісію, яка імітує характер роботи класичного безступінчастого варіатора. Електроніка з допрацьованими алгоритмами вдало та часто непомітно для водія керує режимами роботи та розподілом навантаження кожного з типів приводу. Натискаючи на педаль акселератора, ви ніколи не заставите керуючу електроніку задуматись перед тим, як виконати потрібну дію.


У випадку помірного пересування RAV4 Hybrid керується приємно та впевнено. Зростання крутного моменту від електромотору на задній осі на 30% дозволяє стартувати більш впевнено та динамічно, незалежно від типу покриття під колесами, а також не підключати бензиновий двигун під час руху на низькій швидкості.

 

  • Ціна


При всіх очевидних перевагах, гібридна версія кросовера на основних ринках всього на кілька відсотків дорожча від свого повнопривідного близнюка з класичною бензиновою силовою установкою. Автомобіль стандартно комплектується системами активної безпеки, він пропонує функції автоматичного гальмування, слідкування за смугою руху, самостійного перемикання режимів головного світла. Крім того, Toyota пропонує інформаційно-розважальну систему високого класу та інші звичні для сучасних якісних автомобілів зручності. У зв’язку з невеликою різницею в ціні гібридна версія RAV4 вважається привабливішою за звичайну бензинову модифікацію. Конкуренцію їй можуть скласти хіба що моноприводні версії з меншим та слабшим бензиновим двигуном, адже різниця у ціні між такими модифікаціями більш суттєва.


«ЛеоДрайв» пропонує подобову оренду гібридних японських кросоверів Toyota (Lviv). Зателефонуйте або завітайте у наш офіс, щоб замовити послугу.