+380739001199

Оренда гібридного кросовера: для міста чи далеких поїздок?

Оренда гібридного кросовера: для міста чи далеких поїздок?

Кросовери різних розмірів та класів спочатку захопили північноамериканський, а потім і європейський ринок. Вони з’явилися як результат поступового «одомашнення» позашляховиків та їх «схрещування» з іншими типами авто. Сьогодні до класу відносять практично все, що має повний привід (чи може мати його в одній з комплектацій), а також збільшений кліренс. Такі транспортні засоби є умовно універсальними та можуть впевнено пересуватись як по місту, так і по легкому бездоріжжю. Внаслідок зростання популярності кросовери все частіше використовуються в якості прокатних автомобілів.

 

У 2018 році в Європі було продано близько 15,5 млн. автомобілів. З них більше третини ( 5,34 млн. штук) становили авто класу SUV/Crossover. І це при тому, що ще два роки тому вони формували лише четверту частину всіх продажів нових авто.

 

Переваги використання гібридного кросовера у якості орендованого авто для міста та далеких подорожей краще оцінити на прикладі конкретного автомобіля. У нашому випадку це Toyota RAV4 Hybrid – один з найкращих та найпопулярніших у своєму класі.

 

Орендований автомобіль для міста повинен бути:

 

  • Компактним, для легкого маневрування на завантажених вулицях та тісних стоянках;

Довжина Toyota RAV4 Hybrid становить приблизно 4,6 метра, ширина – 1,85 м., що приблизно дорівнює габаритам Opel Vectra чи іншого невеликого седана.

 

  • Економним, щоб залишатись не тільки зручним, але й доступним;

Виробник заявляє середню витрату пального у RAV4 на рівні 5 л/100 км. В реальних умовах досягнути таких показників непросто, хоча у порівнянні з «традиційними» аналогами економія у місті дійсно суттєва.

 

  • Динамічним, щоб мати змогу без проблем тримати темп потоку, легко стартувати на світлофорах, здійснювати випередження на коротких дистанціях;

Великий крутний момент електромотора у поєднанні з бензиновим 2,5-літровим двигуном забезпечує динаміку, якої достатньо завжди (8,3 сек. 0-100 км/год).

 

  • Мати автоматичну трансмісію, щоб не втомлювати водія у заторах;

Варіатор гарантує максимально комфортну зміну швидкості без ривків та необхідності здійснювати будь-які маніпуляції.

 

  • Забезпечувати хорошу оглядовість, допомагаючи не наткнутись на перешкоду в умовах насиченого дорожнього руху;

Висота автомобіля – майже 1,7 метра. Висока посадка та зручні дзеркала заднього виду забезпечують чудову оглядовість.

 

  • Мати достатній кліренс, щоб під’їжджати впритул до бордюру чи навіть виїжджати на нього, а також вибиратись зі снігових заметів.

Дорожній просвіт Toyota RAV4 Hybrid становить стандартні для багатьох кросоверів 18 см, чого достатньо для впевненого маневрування у місті.

 

Орендований автомобіль для подорожей повинен бути:

 

  • Просторим та комфортним, тоді водій та пасажири менше втомлюються у дорозі;

Салон RAV4 можна вважати типовим для свого класу. Він зручний для чотирьох-п’яти мандрівників середньої комплекції.

 

  • Мати місткий багажник, щоб необхідні речі не довелось розміщувати у салоні;

Об’єм багажника моделі становить трохи більше 500 літрів, що вважається достатнім для сімейного авто.

 

  • Потужним, легко здійснювати обгони та тримати високу крейсерську швидкість;

Максимальна швидкість RAV4 становить 180 км/г, так що рухатись у межах ПДР не буде проблемою. При необхідності до основного двигуна підключається електромотор, що робить прискорення дуже швидким, а обгін – простим та безпечним навіть на гірських серпантинах.

 

  • Мати хорошу шумоізоляцію та тихий двигун, не провокувати головний біль;

Модель відома високим рівнем акустичного комфорту в салоні.

 

  • Добре керованим та стабільним на високій швидкості, щоб завжди почуватись безпечно.

Даний кросовер від Toyota добре керується та впевнено тримає пряму. Їздити у ньому на довгі дистанції зовсім не складно.

 

Фактично, якісний гібридний кросовер можна вважати оптимальним варіантом для будь-яких не надто екстремальних умов. Швидко зростаюча популярність компактних SUV у розвинених країнах свідчить про те, що платоспроможні покупці зробили такі ж висновки.

 

Компанія Leodrive пропонує подобову оренду гібридних кросоверів Toyota RAV4 Hybrid у Львові. Щоб забронювати авто – напишіть нам або зателефонуйте.