+380739001199

Оренда гібридного авто в Україні та за кордоном

Оренда гібридного авто в Україні та за кордоном

Гібридний автомобіль за останні кілька років став звичним та поширеним практично у всьому світі. Про те, наскільки такі транспортні засоби доступні для оренди за кордоном і в Україні та чи присутній такий прокат авто у Львові подобово можна дізнатись на основі інформації про пропозиції великих мережевих та малих локальних прокатних сервісів.

 

  • Hertz

 

Hertz – одна з найбільших та найвідоміших компаній цього напрямку у всьому світі. Майже півтори сотні країн та більш ніж півтори тисячі аеропортів формують величезну базу клієнтів, яку потрібно обслуговувати на відповідному рівні. Гібриди стали частиною флоту Hertz у відповідь на наявність відповідного попиту, але навіть незважаючи на величезні ресурси, компанія поки що не поставила їх в пріоритет: навіть на території США пропонується небагато - Ford Fusion Hybrid, Chevrolet Volt та один-два інші варіанти. У Львові взяти авто на прокат в пунктах Hertz любителі «зеленого» транспорту навряд чи зможуть. Якщо будете звертатись саме до цього оператора за кордоном, запитайте про наявність вільних Toyota Prius. На деяких ринках компанія не акцентує увагу на «гібридності» таких авто, хоча вони є такими за визначенням.

 

Оренда гібридного авто в Україні та за кордоном -1

 

  • Avis

 

Ця компанія першою почала пропонувати послугу оренди автомобілів у аеропортах. Вона була заснована у 1946 році, оперує практично у всьому світі, хоча поступається статусом лідера своєму основному конкуренту у особі Hertz. Як і більшість операторів, Avis характеризується стабільністю у плані формування автопарку. Як наслідок – відсутність широко вибору моделей навіть у великих аеропортах. В таких умовах знайти гібридний автомобіль або електрокар буде непросто. Але у Японії та деяких інших країнах, у яких гібриди особливо шанують, взяти в оренду, наприклад, Toyota Prius або Toyota Aqua цілком реально.

 

  • Budget

 

Цей оператор пропонує послуги у початковому ціновому сегменті. Він орієнтований передусім на ринки США та Канади, хоча і у інших країнах працюють пункти прокату під цим іменем. Сповідуючи філософію низьких цін, Budget не пропонує клієнтам надто широкого вибору автомобілів. Хоча у його японських локаціях ви обов’язково знайдете зручні та недорогі в експлуатації гібридні авто японського ж виробництва. А от на оренду авто у Львівській області від компанії Budget розраховувати не варто.

 

Оренда гібридного авто в Україні та за кордоном -2

 

  • Europcar

 

Найбільша в Європі компанія з оренди автомобілів працює і за межами ЄС. Її офіси присутні у 160 країнах світу. Загальна кількість пунктів прокату транспортних засобів – більше 3000. Показовим є європейське походження компанії та відповідні цінності. Справа в тому, що уже на сторінці підбору авто Europcar оперує не тільки типовими параметрами, на зразок типу кузова, трансмісії, кількості пасажирів чи багажу, але й рівнем викидів СО2. Тобто, компанія поділяє автомобілі на «зелені» та «інші». Малоймовірно, що вам запропонують оренду гібридного автомобіля в Україні, але у більш схильних до «зелених» тенденцій країнах такою можливістю варто поцікавитись.

 

  • Sixt

 

Це потужний німецький оператор на ринку оренди транспортних засобів. Останнім часом компанія спрямовує зусилля на розширення географії свого бізнесу. На даний момент однойменні прокатні пункти працюють у майже 80 країнах. Показово, що найширше гібриди представлені у японському автопарку. Honda Fit Hybrid, Honda Vezel Hybrid, Toyota Prius Hybrid та Nissan Serena Hybrid – це автомобілі різних класів, які повинні задовольнити різні потреби покупців. В Україні гібриди не пропонують, вочевидь, у зв’язку з невисоким попитом. Але й на базових для компанії ринках Німеччини чи сусідньої Франції при бажанні «їздити чисто» доведеться замовляти або субкомпактний Smart ForTwo Electro, або дорогий суперкар Jaguar I-PACE, або BMW i3 – електромобілі, які не зовсім придатні для безтурботних подорожей на довгі дистанції.

 

Оренда гібридного авто в Україні та за кордоном -3

 

  • Регіональні оператори

 

Очевидно, що великі мережеві оператори ще не зовсім готові до рішучого оновлення автопарків. Це пов’язано з загальною інертністю, притаманною всім великим компаніям. Лише на ринку Японії та деяких інших країн споживачі примусили бізнес бути більш рішучим та активним. У зв’язку з цим невеликі локальні компанії, які спеціалізуються на оренді гібридних авто та електромобілів, отримують хороші можливості для задоволення існуючого попиту та швидкого зростання.

 

Гібридне авто в рент у Львові можна взяти в компанії LeoDrive. Там ви отримаєте в тимчасове користування динамічний та зручний кросовер Toyota RAV4 Hybrid. Умови оренди можна дізнатись по телефону або безпосередньо в офісі компанії.