+380739001199

Оренда авто у Львові для львів'ян

Оренда автомобіля у своєму місті – звична справа для тих, хто розуміє чому саме це зручно та вигідно. Взяти авто на прокат у Львові пропонують багато операторів, серед яких і LeoDrive – компанія, яка спеціалізується на подобовому ренті гібридних автомобілів. Раніше ми розказували про те, чим гібридні транспортні засоби кращі за звичайні авто з двигуном внутрішнього згоряння, а також за електромобілі. Тепер розглянемо питання оренди машин у Львові для львів’ян – хто та у яких випадках користується цією послугою та які її переваги.

 

Хто орендує гібридні автомобілі?

 

До нас звертаються як ті мешканці міста, які постійно користуються громадським транспортом, так і ті, хто має власний транспортний засіб та не хочу шукати оренду авто по оголошеннях. Потреба у рентованій машині пояснюється різними обставинами та завданнями, які не завжди можна вирішити наявними ресурсами (громадським транспортом чи власним автомобілем). Серед наших клієнтів є люди будь-якого віку, сфери діяльності та майнового статусу – від студентів та пенсіонерів до власників бізнесу, керівників та службовців.

 

У яких випадках львів’яни орендують автомобілі?

 

Очевидно, що кожна з груп клієнтів (та і кожен окремий клієнт взагалі) мають особисті потреби, які можна задовольнити з допомогою надійного, зручного, динамічного та привабливого зовні автомобіля на прокат.

 

 

  • Справи, ділові зустрічі

 

З гостями міста, які прибули у справах та орендують гібридний Toyota RAV4, все зрозуміло – вони шукають комфортне та якісне авто по доступній ціні. Проте місцеві підприємці також орендують у нас автомобілі для поїздок у справах. Пояснюється це тим, що багато з них мають виробничий бізнес та часто використовують комерційний транспорт (мікроавтобуси, вантажівки, фургони) в особистих цілях. Для відвідування ділових зустрічей він часто буває недоречним.

 

  • Сімейні подорожі

 

Для подорожі у Карпати чи трохи далі компактний хетчбек, купе чи будь-яка малопотужна малолітражка – не найкращий варіант. Натомість гібридна Toyota RAV4 достатньо містка та зручна для п’яти пасажирів з багажем, достатньо потужна для впевнених обгонів навіть на гірських серпантинах, а також достатньо прохідна та надійна для доріг у будь-якому стані. А ще оренда такого автомобіля на кілька днів доступна для практично кожному, хто має стабільний середній дохід.

 

  • Урочисті події (весілля, випускний)

 

Вибір машини для весілля чи випускного, як правило, відбувається на основі трьох факторів: зовнішньої привабливості авто, його зручності та ціни послуги. Багато наших клієнтів вважають Toyota RAV4 Hybrid оптимальним варіантом: він достатньо привабливий зовні, зручний всередині та недорогий при оренді на одну чи кілька діб.

 

  • Зустріч гостей

 

Ситуація, коли власний автомобіль абсолютно влаштовує, але тимчасово потрібні кілька додаткових сидячих місць, неодноразово приводила до нас клієнтів. Це трапляється під час зустрічі у гості родичів, ділових партнерів чи гостей з-за кордону. Якщо ви в подібній ситуації та бажаєте зустріти їх в аеропорту чи на вокзалі на відповідному рівні – звертайтесь в LeoDrive та замовте оренду Toyota RAV4 Hybrid.

 

  • Тест-драйв

 

Згідно останніх даних попит на гібридні автомобілі в Україні стрімко зростає, а Toyota RAV4 Hybrid – безумовний лідер у цьому сегменті. Потенційні покупці таких машин (нових чи вживаних) беруть у нас авто на прокат на один чи кілька днів, щоб на власному досвіді відчути переваги, які гібридні автомобілі можуть запропонувати власнику.

 

Насправді мешканці міста знаходять значно більше причин для оренди автомобіля у Львові, а вище перераховані лише типові. Всіх наших клієнтів об’єднує розуміння переваг гібридних автомобілів та їхньої оренди зокрема. При всіх очевидних достоїнствах гібридних авто, вартість їхнього прокату в LeoDrive коштує приблизно стільки ж, як і подобова оренда іншого авто аналогічного класу у Львові. Не дивно, що в таких умовах ми формуємо коло лояльних клієнтів швидше, ніж конкуренти.

Інформацію про умови надання послуги можна отримати, зателефонувавши чи звернувшись до нашого офісу. Кросовери Toyota RAV4 Hybrid чекають на львів’ян та гостей міста, щоб забезпечити їхні потреби у комфортному пересуванні в будь-яких умовах.