+380739001199

Оренда авто для подорожей Європою

Подорож у Європу на автомобілі щороку набуває все більшої популярності серед українців. Такий спосіб пересування дозволяє бути максимально незалежним від зовнішніх факторів, а при правильній організації навіть і зекономити кошти. «Правильний» транспортний засіб дозволить почуватись комфортно та безпечно і на швидкісних автомагістралях, і на вузьких вулицях старих міст, і на гірських серпантинах.


Чимало українців вважають, що подорожувати можна лише на власному автомобілі, незалежно від того, наскільки він придатний для умов конкретної поїздки. Європейці та американці нерідко у таких випадках звертаються до послуг автопрокату, орендуючи оптимальне для даних умов авто.


Ми в компанії LeoDrive щиро вважаємо, що правильна відповідь на питання «Чим поїхати у Європу?» - сучасний японський гібридний кросовер. Щоб переконатись у цьому достатньо визначити оптимальні для такої подорожі ознаки автомобіля та перевірити, чи відповідає їм пропонований нами Toyota RAV4 Hybrid.

 

Оренда авто для подорожей Європою -1

 

  • Компактність

У США для сімейної подорожі оптимальною вважається оренда новенького мінівена чи навіть великого позашляховика. На прямих та широких вулицях міст та хайвеях навіть такі транспортні засоби не створюють незручностей. У Європі з її старими містами, неширокими дорогами та серпантинами, тісними паркінгами та насиченим трафіком цей варіант не є оптимальним.


Кросовер Toyota RAV4 по габаритах не більший компактних європейських седанів та універсалів: його довжина складає близько 4,5, а ширина – 1,85 метра.

 

  • Просторість

Як правило, у подорож вирушають не менше трьох чоловік. У такому випадку важливий простір як на передніх, так і на задніх кріслах автомобіля. Можливість перевезення достатньої кількості багажу – також один з факторів загального комфорту. У багажнику можна розмістити валізи з одягом та предметами щоденної необхідності, а по дорозі назад в Україну – подарунки та інші покупки, придбані під час подорожі. При певних зусиллях та вмінні всі ці речі можна розмістити і у багажнику невеликого хетчбека та частково у салоні, але постійно діставати та ховати їх у великому багажнику буде набагато зручніше.


Двооб’ємний кузов з коротким капотом і довга колісна база гарантують комфорт для чотирьох-п’яти пасажирів RAV4. Об’єм багажника – більше 500 літрів, чого цілком достатньо, але при потребі його можна навантажити вище полиці чи скласти одне з задніх крісел. Крім того, широкі багажні двері роблять доступ до вантажу максимально зручним.

 

Оренда авто для подорожей Європою -2

 

  • Динамічність та швидкість

Європейські дороги – це не тільки прямі та широкі автобани, а й вузькі дороги з інтенсивним трафіком. У таких умовах спорткар не потрібен, але додаткова потужність для стрімких обгонів обов’язково стане у нагоді. Власники тихохідних транспортних засобів повинні розуміти, що на дорогах, де всі рухаються зі швидкістю 130-140 км/год, пересування зі швидкістю 90 км/год буде створювати незручності для інших учасників дорожнього руху. Крім того, можливість рухатись швидше по автомагістралі дозволяє прибути у пункт призначення раніше, менше втомитись у дорозі та продуктивніше провести час у подорожі.


Максимальна швидкість Toyota RAV4 близька до максимальної розумної межі у 180 км/год, а розгінна динаміка в цілому важкого авто не гірша, ніж у легких «заряджених» хетчбеків.

 

  • Економічність

Подорож Європою на автомобілі передбачає подолання великих відстаней. У зв’язку з цим витрати на пальне можуть скласти суттєву частину загального бюджету подорожі. Очевидно, що чим економнішим є автомобіль як на шосе, так і в місті, тим більше коштів лишиться на якісне проживання, харчування та розваги.


Мала витрата пального – загальновідома перевага гібридних авто. Особливо Toyota RAV4 потішить своєю економністю в містах та в заторах.

 

  • Всюдихідність

Практично вся територія Європи вкрита розвиненою мережею доріг з твердим покриттям. В зв’язку з цим потреба у підвищеній прохідності автомобіля як така відсутня. Разом з тим, при бажанні відвідати високогірні місця або деякі південні чи північні країни регіону він не буде зайвим. А от в плані безпеки пересування повний привод забезпечує перевагу, адже транспортні засоби зі всіма ведучими колесами поводяться стабільніше на будь-якому дорожньому покритті.


Кліренс у майже 18 сантиметрів дозволяє водію Toyota RAV4 паркуватись впритул до бордюрів та не боятись поїздки в гори чи до самого моря.

 

  • Оглядовість

Хороша оглядовість дозволяє керувати безпечніше та менше втомлюватись в дорозі. Вона забезпечується високою посадкою, великими дзеркалами заднього виду та вікнами. Ці особливості характерні для кросоверів, позашляховиків та комерційних автомобілів.


Орендувати японський кросовер Toyota RAV4 Hybrid у Львові для ділових подорожей та відпочинку за доступними цінами пропонує LeoDrive.