+380739001199

Ідеальний тест-драйв: короткострокова оренда авто перед придбанням

Тест-драйв

Дослівно з англійської означає «пробна поїздка». Без нього майже ніхто у світі не купує автомобілів. Винятком є лише деякі надзвичайно популярні, а зазвичай ще й ексклюзивні моделі окремих виробників, яких люди готові чекати у черзі місяцями чи навіть роками. Пробна поїздка дозволяє оцінити об’єктивні достоїнства та недоліки як вживаного, так і нового автомобілі на власному досвіді. Тест-драйв допомагає зрозуміти, наскільки машина здатна задовольнити ваші індивідуальні потреби, наскільки вона відповідає вашим запитам та очікуваним умовам експлуатації.

 

Ми в LeoDrive переконані, що найкращим способом зрозуміти чи підходить вам конкретна модель є тривалий тест-драйв, як мінімум на одну-дві доби. Замовляйте оренду Toyota RAV4 Hybrid у Львові, щоб зрозуміти наскільки вам подобається гібридний автомобіль.

В США звичною вважається ситуація, коли покупець звертається до автомобільного дилера, не знаючи чітко який автомобіль йому потрібен. Так зазвичай чинять близько 50% всіх відвідувачів автосалонів. Разом з тим, інші клієнти підходять до вибору дуже ґрунтовно, в результаті чого платять менше, користуються транспортним засобом довше та отримують від цього більше задоволення. Згідно даних досліджень, понад 70% автомобілістів, які ґрунтовно підготувались, задоволені своїй вибором. В той же час серед імпульсивних покупців цей показник становить всього трохи більше 45%.

 

Стандартний, звичний для всіх тест-драйв – це коротка поїздка по певному маршруту у присутності співробітника автосалону. Таке тестування, на відміну від оренди на один-два дні, дозволяє лише в загальному оцінити сприйняття автомобіля та є надто коротким для того, щоб зрозуміти його переваги та недоліки.

 

Переваги тривалого тест-драйву на одну-кілька діб

 

  • Випробування на різних дорогах. Звичайний тест-драйв – це поїздка по однотипній дорозі (зазвичай по місту чи заміській дорозі) недалеко від автосалону. Взявши, наприклад, в оренду автомобіль у Львові навіть на одну добу, ви зможете спробувати його на різних типах дорожнього покриття та зрозуміти наскільки він підходить саме для цього міста. У такому випадку для вас не стане несподіванкою жорсткість чи м’якість підвіски. При цьому ви не зобов’язані бути надміру обережними чи перейматись можливістю забруднити авто, адже менеджера салону не буде поряд з вами.

  • Випробовування на різних швидкостях.

    Протягом доби чи двох у вас буде достатньо часу, щоб перевірити модель на різних швидкостях. Іноді звертають увагу на те, що авто нестабільно поводиться на швидкості понад 100 км/год, інші ж навпаки відмічають, що на швидкості міських заторів машина надто нервово реагує на всі нерівності дороги чи поводиться смикано. Менеджер автосалону на місці пасажира може спонукати вас їхати в оптимальному для автомобіля режимі.
  • Поїздки у світлу та темну пору доби.

     Деякі моделі мають відверто невдале світло з яким некомфортно їздити вночі. Якщо конкуренти пропонують кращий варіант – краще вчасно виявити проблему та звернутись до них.
  • Зручність крісел.

    Надмірна жорсткість чи м’якість або недостатня підтримка поясниці зазвичай непомітні на коротких дистанціях. Іноді потрібно провести у дорозі хоча б годину-дві, щоб зрозуміти наскільки вам буде зручно їздити на далекі відстані.
  • Місткість та трансформація багажника.

    Поїдьте на прокатному авто на ринок у Львові чи в найближчий супермаркет. В реальних умовах ви швидко зрозумієте чи влаштовує вас об’єм, форма та можливості трансформації багажника.

  • Сприйняття членами сім’ї.

    Члени сім’ї – це ті, хто буде найчастіше перебувати з вами в автомобілі і в місті, і у далеких поїздках. Організуйте невеликий вояж на орендованому авто по Львівській області та поцікавтеся враженням кожного з членів сім’ї. Навіть маленькі діти можуть підказати що в машині правильно, а що ні.
  • Емоції на наступний ранок.

    Правильні рішення зазвичай приймаються не миттєво. Знайдіть де взяти потрібний автомобіль на прокат та проведіть у ньому достатньо часу, після чого залиште авто біля свого будинку на ніч. Зранку, вийшовши до нього, ви зрозумієте наскільки цей вибір правильний.
  • Справжнє авто, яке було в експлуатації.

    У автосалонах зазвичай виставлені машини, які навіть «не нюхали» реальних умов експлуатації. Візьміть в рент авто, подивіться на показники одометра та порівняйте їх з характером роботи підвіски, з наявністю скрипів та інших шумів у салоні, зі станом оббивки салону і т.д..

 

Гібридні автомобілі впевнено завойовують симпатії українських автомобілістів. Щоб зрозуміти наскільки вам підійде таке авто для експлуатації у Львові, необхідно спробувати його в дії, відчути реальну динаміку, побачити на власні очі показники споживання пального у різних режимах, відчути момент підключення допоміжного електромотора чи характер руху винятково на електротязі.

 

Орендувати один з гібридних автомобілів у Львові подобово пропонує LeoDrive. Зателефонуйте чи завітайте до нашого офісу щоб взнати про умови прокату автомобіля у Львові та замовте гібридний Toyota RAV4 на зручний для вас час.