+380739001199

Ідеальні вихідні у Львові на Toyota RAV4 Hybrid

Ідеальні вихідні у Львові на Toyota RAV4 Hybrid

Поїхати до Львова на вихідні – популярний варіант приємного та змістовного відпочинку. Його дедалі частіше обирають мешканці столиці та інших міст України. Налагоджене сполучення та доступні ціни роблять «місто Лева» зручним та недорогим у порівнянні з відпочинком у Європі. Щоб зрозуміти переваги, які надає Львів у якості пункту призначення на вікенд, потрібно хоча б в загальному уявляти що він може запропонувати туристам.

 

Ідеальні вихідні у Львові на Toyota RAV4 Hybrid -1

 

  • Дорога до Львова

Дістатись, наприклад, із Києва до Львова (один з найпопулярніших туристичних напрямків по Україні) можна кількома способами: власним автомобілем, автобусом, поїздом, швидкісним поїздом та навіть літаком. По автомобільній дорозі це приблизно 550 км, п’ять з половиною – шість годин та 35-40 літрів бензину (при витраті приблизно 6-7 літрів на 100 км) або 1000-1200 грн, залишених в касах АЗС (дорога в один бік). На поїзді у купейному вагоні на проїзд можна витратити від 600 грн, але по часу вийде значно більше (іноді до 15 годин, так що уважно обирайте поїзд). Один з найкращих варіантів – швидкісний потяг «Інтерсіті». Він доставить вас до пункту призначення за п’ять - п’ять з половиною годин. Квиток можна знайти по ціні приблизно від 400 до 1200 грн.. Найдешевші авіаквитки від Києва до Львова коштують орієнтовно півтори тисячі гривень, середня тривалість перельоту становить одну годину. Проте не забудьте врахувати час на те, щоб дістатись аеропорту, очікування, реєстрацію та можливі затримки вильотів.

 

Ідеальні вихідні у Львові на Toyota RAV4 Hybrid -2

 

  • На чому пересуватись по місту?

Найзручніший спосіб пересування у Львові – орендоване авто. Звичайно, в ньому ви не відчуєте «атмосферу» міста настільки близько, як у переповненому маршрутному таксі чи трамваї, проте завжди будете почуватись комфортно. Переконливо рекомендуємо обирати невеликі за розмірами автомобілі з тяговитим двигуном та міцною, комфортною підвіскою, адже у Львові (особливо в його центральній частині) ви обов’язково зустрінете досить насичений трафік, вузькі вулиці та далеко не ідеальне дорожнє покриття. Маленька порада (запам’ятайте самі та передайте іншим): Toyota RAV4 Hybrid – ідеальне авто для Львова : ). Орендуйте його в LeoDrive!

 

Ідеальні вихідні у Львові на Toyota RAV4 Hybrid -3

 

  • Де поселитись?

По вибору житла в оренду західна столиця України ніколи не пасла задніх. А після «Євро-2012» ситуація стала ще кращою. Місця у загальних кімнатах хостелів з високим рейтингом можна знайти по ціні від 300 грн., окремі номери коштують від 800 грн. за добу. Проте для сімейного відпочинку та ділових поїздок значно краще підійде пристойний номер в хорошому готелі у самому центрі міста –3000-4000 грн/доба. Такі ж або навіть кращі умови можна знайти значно дешевше подалі від центру або навіть у тихому та мальовничому місці за містом. Таким чином ви зможете частково або повністю зекономити вартість оренди автомобіля, не втративши, а вигравши у зручності.

 

Ідеальні вихідні у Львові на Toyota RAV4 Hybrid -4

 

  • Де поїсти?

У цьому плані мало яке місто України може скласти конкуренцію Львову. Просто блукаючи вулицями, можна знайти безліч місць, де годують смачно і недорого. Для багатьох стає сюрпризом, що крім відомих «Криївки» чи «Львівської копальні кави» у місті працюють надзвичайно оригінальні ресторани та кав’ярні, за які не соромно перед гостями з Відня, Нью-Йорка, Парижу чи Барселони. У центрі можна відвідати «Ресторацію Бачевських», «Чесне м’ясо», «Старий рояль» та інші атмосферні місця. Багато достойних та недорогих ресторанів розташовані на околицях Львова. Відвідуйте їх, щоб знайти свій улюблений.

 

Ідеальні вихідні у Львові на Toyota RAV4 Hybrid -5

 

  • Що відвідати?

У центральній частині міста компактно сконцентровані велика кількість архітектурних пам’яток та музеїв, оперний театр та гора «Високий замок». На автомобілі можна швидко дістатись музею під відкритим небом «Шевченківський гай», до музею-заповідника «Личаківський цвинтар». Сідайте у гібридний Toyota RAV4 та поволі рухайтесь від Будинку органної та камерної музики по вулиці генерала Чупринки. Незіпсована атмосфера старовинного Львова з його старовинними особняками не залишить вас байдужим. А ще біля Львова знаходяться багато міст, містечок та сіл (Підкамінь, Розгірче, Трускавець та ін..) з унікальними історичними пам’ятками та архітектурою. Щоб відвідати деякі з них одного дня буде цілком достатньо.

 

Ідеальні вихідні у Львові на Toyota RAV4 Hybrid -6
Ми пропонуємо зручні та потужні кросовери Toyota RAV4 Hybrid у подобову оренду. Такий автомобіль допоможе швидко та зручно дістатися у будь-яку точку міста. Зателефонуйте чи завітайте до нашого офісу, щоб замовити авто на зручний для вас час.