+380739001199

Оренда авто у будь-якому місті світу для «чайників»

Взяти в оренду гібридне авто  сьогодні можна практично у будь-якому великому та середньому місті цивілізованого світу. При цьому у більшості випадків потенційний орендар може ознайомитись з доступними транспортними засобами та умовами їх прокату, навіть не виходячи з дому та перебуваючи за тисячі кілометрів від пункту призначення.

 

Все, що потрібно — це правильно скористатись пошуком в Інтернеті та обрати з доступних пропозицій найкращу та найвідповіднішу вашим вимогам.

 

Що важливо?

 

Здійснюючи пошук у Google чи інших пошукових системах, важливо правильно та максимально чітко сформулювати запит того, що вам потрібно. Наприклад, якщо ви шукаєте недорогий прокатний мінівен у Празі, введіть у рядок пошуку: «cheap minivan rental Prague» (регістр не має значення) або інші комбінації з цих слів. На щастя, сьогодні пошукові системи надзвичайно лояльні до форми запитів, тому з цього приводу не варто надто перейматися. В результаті пошуку по вказаному запиту система видасть приблизно чверть мільйона результатів. Очевидно, що вивчати всі – це нонсенс. Зазвичай буває достатньо проглянути кілька перших по списку. 

 

 

Пошуковий запит повинен бути максимально лаконічним, точним і чітко вказувати на послугу, яку бажає отримати користувач. Користуйтесь простими правилами, щоб знайти прокат автомобілів, який максимально відповідає вашим потребам.

 

Алгоритм:

  1. Яка послуга. Починайте запит з назви потрібної послуги. Наприклад, «оренда автомобіля».
  2. Уточнення предмету послуги. Уточніть, який саме автомобіль вам потрібен. Наприклад, «оренда гібридного автомобіля».
  3. Де потрібна послуга. Вкажіть місто, у якому шукаєте прокатне авто. Наприклад, «оренда гібридного автомобіля у Львові».

 

Як зазначалося вище, сучасні пошукові системи невимогливі до форми запиту, але чутливі до його змісту. Саме тому даний запит можна сформулювати по-іншому, наприклад: «оренда гібридного авто Львів» чи навіть «оренда гібрида Львів». Якщо ви знаєте конкретну модель авто, яку бажаєте взяти в подобовий чи довгостроковий рент, введіть запит з назвою моделі: «оренда toyota rav4 у Львові» чи щось на зразок цього.

 

Нечітко сформульований запит є причиною великої кількості «сміття» у результатах пошуку. Не вказавши місто, ви отримаєте велику кількість результатів з інших локацій, які вам не потрібні. Не вказавши тип чи модель транспортного засобу, ви потратите значно більше часу на пошук того, що вам дійсно потрібно.

 

Пошук мовами, яких ви не знаєте

 

Відвідуючи інші країни, потрібно вміти знайти спільну мову з місцевим обслуговуючим персоналом. Щоб знайти та взяти в прокат чи забронювати авто, не обов’язково знати іноземні мови. Той же пошук оренди автомобілів за кордоном можна виконувати і українською мовою, адже Google достатньо розумний, щоб зрозуміти чого ви бажаєте та підсунути вам відповідні результати. Та, можливо, кращий варіант можна отримати, просто скориставшись безкоштовним онлайн-перекладачем від Google. Ввівши в ліву колонку «оренда гібридного авто у Берліні», у правій ви отримаєте результат у вигляді «rent a hybrid car in Berlin» або «ein hybridauto in Berlin mieten», залежно від обраної мови. По ньому і шукайте.

 

До речі, якщо ви володієте англійською хоча б на початковому рівні, для вас не буде проблемою взяти автомобіль на прокат у більшості країн світу. Виняток становлять хіба що Китай, у якому більшість населення не знає та не розуміє жодної іноземної мови, та деякі латиноамериканські країни, у яких майже виключно користуються іспанською та португальською.

 

Бути впевненим у тому, що вас обслужать як мінімум англійською, допоможе вивчення карт відділень великих міжнародних операторів. У більшості випадків такі компанії вимагають від персоналу знання мов міжнародного спілкування.

 

Бронювання та оплата

 

Дізнатись про необхідність та умови передоплати послуги можна у прокатної компанії. Не повідомляйте дані платіжних карт третім особам, а користуйтесь перевіреними сервісами. Замовляючи прокат автомобіля за кордоном у невідомих компаній, спробуйте забронювати авто без передоплати або перевірте платіжні дані компанії у Інтернеті з позначкою «blacklist».

 

Щоб недорого орендувати автомобіль у Львові – зателефонуйте чи напишіть нам. У LeoDrive завжди готові допомогти клієнтам зі всього світу, якими б мовами вони не спілкувались.