+380739001199

Куди поїхати зі Львова на орендованому авто

Географічне розташування Львова – одна з його важливих переваг. Фактично, кожен мешканець чи гість міста при бажанні може без проблем потрапити у гори, на великий пляж, оздоровчий курорт чи побачити старовинні замки, які знаходяться неподалік. Місто надає широкий вибір привабливих варіантів для автомобільної подорожі: витратити кілька годин та побачити щось цікаве, або ж запланувати складніший та триваліший маршрут на кілька днів.


Щоб провести час у подорожі максимально зручно та ефективно, краще вирушати у неї на автомобілі. Бажано, щоб він був у хорошому стані, достатньо просторий, потужний та економічний. Для цього ви можете взяти авто на прокат у Львові в компанії LeoDrive.


У цій статті ми розкажемо про кілька популярних варіантів автомобільних напрямків та місць, які зручно відвідати на автомобілі зі Львова.

 

Куди поїхати зі Львова на орендованому авто -1

 

  • Замки («Золота підкова»)

Один з найпопулярніших та найдоступніших туристичних маршрутів. Він включає кілька відомих старовинних замків Львівщини: Підгорецький, Олеський та Золочівський. Це чудовий варіант приємно та з користю провести один день свого часу неподалік Львова. При бажанні можна включити в програму відвідування Старосільського та Свірського замків.


Загальна довжина маршруту з поверненням у Львів на машині становить приблизно 170 кілометрів, а середня тривалість перебування у дорозі – близько трьох годин.

 

  • Оздоровлення (Трускавець, Моршин)

Трускавець та Моршин є, напевно, найвідомішими бальнеологічними курортами України. Повноцінне оздоровлення за рекомендаціями лікарів повинно тривати не менше трьох-чотирьох тижнів. Проте отримати насолоду від чистого повітря, попити мінеральної води безпосередньо з джерела та помилуватись приємними видами спокійного курортного містечка можна і протягом одного дня.


Трускавець знаходиться за 90 км, а Моршин – за 80 км від Львова. Загальна довжина маршруту з відвідуванням обох міст становить близько 220 км, які можна подолати в середньому за три з половиною години у помірному темпі.

 

Куди поїхати зі Львова на орендованому авто -2

 

  • Гори (Карпати)

Місто Лева знаходиться у самому передніжжі Карпат, так що дістатись від нього до відомих в Україні гірських курортів – зовсім не проблема, особливо на автомобілі. Взимку там завжди можна покататись на лижах, а влітку – походити по горах та помилуватись чудовими краєвидами. Більш доступний напрямок – містечка Славське та Поляна, які знаходяться неподалік одне від одного.


Незважаючи на більшу відстань, багато туристів прямують у напрямку популярного курорту Буковель. Там крім чудових краєвидів можна знайти ще й хорошу інфраструктуру та різноманітні сучасні розваги. По дорозі туди мандрівники можуть відвідати затишний Івано-Франківськ та гірське Яремче.


Славське та Поляна знаходяться на відстані 140 кілометрів та 210 км від Львова відповідно. При бажанні відвідати обидва містечка на автомобілі потрібно бути готовим в загальному проїхати близько 470 км (в обидва боки), потративши на всю дорогу близько семи годин. Шлях у Івано-Франківськ, Яремче, Буковель та назад – це близько 460 кілометрів та сім з половиною годин у дорозі.

 

Куди поїхати зі Львова на орендованому авто -3

 

  • Старовинні містечка Волині (Дубно, Острог, Кременець)

Затишні старовинні містечка Дубно, Острог та Кременець мають особливу атмосферу. Любителі історії знайдуть у кожному з них замки чи їх руїни, старовинні церкви чи собори. Неподалік Дубна знаходиться відомий Тараканівський форт, а у Острозі – перший ВУЗ України, Острозька академія. Більшість шляху до цих містечок пролягає по рівній та широкій автомагістралі Київ-Чоп.


Загальна протяжність маршруту в обидва боки – майже 500 кілометрів, розрахункова тривалість подолання цієї відстані – близько семи годин.

 

  • Пляжний відпочинок (Шацькі озера, Світязь)

Найпопулярніше місце пляжного відпочинку Західної України – Шацькі озера та озеро Світязь у їхньому складі. Чисте повітря, прозора вода з високим вмістом гліцерину, а також чудові умови для дітей (мілка прибережна смуга) роблять місце привабливим для сімейного відпочинку.


Дорога зі Львова до Шацька займе близько трьох з половиною годин. Відстань в один бік – 220 км.

 

  • Закарпаття (Мукачеве, Ужгород, Солотвино)

Місцевість з унікальною природою та кліматом приваблює все більше українських мандрівників. За одну поїздку можна відвідати розташовані поряд Мукачеве та Ужгород. Крім природи ви знайдете там цікаву історичну архітектуру та смачне вино місцевого виробництва. Проїхавши трохи далі в інший бік можна потрапити у Солотвино з його гарячими оздоровчими підземними джерелами.


Щоб відвідати Мукачеве та Ужгород на автомобілі зі Львова потрібно подолати близько 530 км в обидва боки та провести в автомобілі майже вісім годин чистого часу (чотири години в один бік).

 

Куди поїхати зі Львова на орендованому авто -4

 

  • Буковина та Поділля (Чернівці, Хотин, Кам’янець-Подільський, Дністровський каньйон, Подільські товтри)

Це найбільш протяжний, але й найбільш насичений маршрут з неймовірною природою та чудово збереженою архітектурою. Щоб відвідати яскраві Чернівці, Хотин, Кам’янець-Подільський, насолодитись їхньою історичною спадщиною, а також отримати задоволення від мальовничих краєвидів Дністровського каньйону, краще мати комфортний, потужний та економний автомобіль.


Потрібно бути готовим за кілька днів подолати 600 км шляху (в обидва боки, з поверненням до Львова) та провести в дорозі в загальному майже 10 годин.


Орендувати гібридний японський кросовер Toyota RAV4 Hybrid у Львові за привабливою ціною пропонує LeoDrive. Завітайте до нашого офісу чи зателефонуйте щоб отримати детальну інформацію та забронювати авто, не витрачаючи час даремно на пошук оренди авто по оголошеннях.