+380739001199

недорогие гибриды

Гібридні автомобілі мають все менше спільного з фантастикою та все більше з реальним життям. Про це свідчать численні пропозиції як нових, так і вживаних авто цього типу на ринку. Сьогодні найдоступніші серед гібридів більш технологічні за звичайні авто та можуть легко конкурувати з ними по ціні.

 

Нові гібридні авто

 

Серед офіційно представлених в Україні найдешевшими є декілька гібридних моделей японського, корейського та американського виробництва. Умовно доступними серед нових можна назвати лише два гібридні автомобілі ціною до 30 тис. доларів США, адже в діапазонах до 20-25 тисяч пропозиції просто відсутні.

  • KIA Niro

    Компактний кросовер з комбінованою силовою установкою, який можна придбати за 25-30 тис. доларів США. Модель комплектується 1,6-літровим бензиновим мотором з допоміжним електроприводом, шестиступеневою автоматичною КПП, має передній привод та споживає менше чотирьох літрів пального на 100 км..
  • Toyota Corolla

      Сучасний, стильний та надійний японський автомобіль. Має 1,8-літровий двигун в основі, але завдяки гібридній технології споживає ті ж 4л на 100км пробігу.

 

Вживані гібридні авто

 

Значно доступнішими є вживані гібридні автомобілі. Фактично, маючи на руках всього кілька тисяч доларів, можна придбати справді технологічне та надійне авто від відомого виробника.

 

  • Toyota Prius

    Старенький Пріус, якому скоро двадцять років, можна купити по ціні від п’яти-шести тисяч доларів США. За ці гроші ви не отримаєте нічого особливого в плані комфорту чи дизайну, проте навіть при пробігах за 200 тис. кілометрів комбінована силова установка з 1,5-літрового бензинового двигуна та електромотора все ще залишатиметься цілком надійною та з великим залишковим ресурсом.

Особливу увагу в процесі вибору вживаних гібридних автомобілів потрібно звертати на стан акумуляторів. Завжди звертайтесь до майстрів, які спеціалізуються на електромобілях і гібридах та здатні виконати повноцінну діагностику.

  • Honda Civic

    Широко представлений на вторинному ринку України. Майже всі гібридні автомобілі цієї моделі завезені з США, де придбані на аукціонах після ДТП чи інших страхових випадків. У випадку незначних пошкоджень та якісного ремонту Сівік обіцяє бути безпроблемною машиною протягом довгого часу. Доступні гібридні версії різних поколінь коштують стільки ж, як старенький Пріус (від $5000-6000). Комплектуються Сівіки бензиновими двигунами робочим об’ємом 1,3-1,4 літра з допоміжним електромотором.

  • Honda CR-Z.

    Відносно «свіжий» хетчбек, випущений після 2010 року та з пробігом близько 100 тис. км. можна придбати за 7000-8000 USD. Авто не підійде великим сім’ям, проте для всіх інших може стати недорогим та цікавим варіантом у плані надійності, технологічності та нетривіального дизайну. Автомобіль комплектується комбінованою силовою установкою з 1,5-літровим бензиновим двигуном. Він здатен споживати близько 4,5л/100км у місті.
  • Honda Insight.

    Хороший варіант придбати практичний сімейний гібридний автомобіль японського виробництва за 7000-9000 доларів США. За ці гроші покупець отримає машину з невеликим пробігом,  1,3-літровим бензиновим та допоміжним електричним мотором, а також з просторим салоном. Інсайт – це не просто модифікована версія звичайної моделі, а стопроцентний «гібрид», створений таким з самого початку.
  • Toyota Camry.

    За 8000-10000 USD можна купити великий та комфортний японський седан з комбінованою силовою установкою (2,4-бензин + електро). За ці гроші покупець отримає авто зі значним, проте не критичним для даної моделі пробігом (понад 200 тис. км.). Гібридна технологія дозволяє споживати всього 6,5 літрів пального на 100 км пробігу.

  • Nissan Altima

    Ще один приклад недорогого (навіть до 10 000 доларів) представницького гібриду. Авто з 2,5-літровим бензиновим двигуном та варіатором, а також з дуже просторим та комфортним салоном споживає не більше 8л/100 км у міському режимі.
  • Volkswagen Jetta

    Ще одна приваблива та популярна «альтернативна» модель в сегменті до 10 000 USD. Версія з 1,4-літровим двигуном внутрішнього згоряння та електромотором справді динамічна та економна (близько 5л/100 км по місту).
  • Ford Fusion

     Великий седан, популярний в США, а останнім часом і в Україні. Просто комфортний та економний автомобіль. Варіантів з невеликим пробігом та у хорошому стані на ринку достатньо.

  • Honda Jazz

    Компактний одно об'ємний гібрид від Honda, надзвичайно зручний у місті. Комплектується 1,3-літровим бензиновим мотором та 7-діапазонним «автоматом». Варіант 2013-2014 року випуску та з невеликим пробігом та в чудовому стані реально придбати за 10 000 USD.

 

Оренду автомобілів у Львові пропонує LeoDrive. Наш автопарк формують японські кросовери Toyota RAV4. Інформацію про те, як можна взяти такі автомобілі на прокат, ми готові надати по телефону або безпосередньо у нашому офісі.