+380739001199

В Карпаты на прокатном авто

У Карпати на прокатному авто.

Подорож у Карпати на орендованому автомобілі поки що вважається чимось дивним та незвичним. Проте у такого способу відпочинку є чимало переваг, про які багатьом ще доведеться дізнатись у майбутньому.

 

У Карпати на прокатному авто -1


У США розповсюджена практика далеких подорожей на прокатних автомобілях. Власні транспортні засоби зазвичай використовують для поїздок з дому на роботу та в магазин. Але коли потрібно долати великі відстані, хочеться подорожувати на максимально комфортному авто високого класу та з малим пробігом. У таких умовах взяти авто на прокат значно вигідніше, ніж придбати у постійне користування. Крім того, часті та тривалі подорожі на власному автомобілі значно збільшують показники пробігу. І хоча на загальний стан транспортного засобу це критично не впливає, але при подальшому перепродажу примушує продавця істотно скидати ціну: варіант зі 100 000 км на одометрі куплять швидше та дорожче, ніж машину з загальним пробігом більше 200 000 км..


Гібрид – оптимальний варіант для гір

 

  • По-перше,на гірських серпантинах потреба у швидких прискореннях виникає особливо часто, адже без нього практично неможливо спокійно та безпечно виконувати обгони на коротких прямих. Допомога електромотора задовольняє цю потребу.

  • По-друге, довгі підйоми у горах чергуються з тривалими спусками. В останньому випадку система рекуперації дозволяє зберігати енергію у акумуляторах, щоб потім використовувати її для руху вгору та обгонів.

  • Рекуперативне гальмування зменшує навантаження на основну гальмівну систему, зменшує знос гальмівних дисків та колодок, перешкоджає перегріванню гальм, при якому вони можуть стати малоефективними або взагалі відмовити.

  • У порівнянні з бензиновим чи дизельним авто, гібрид на гірській дорозі не лише приємніший у керуванні та безпечніший, а й значно економніший. Саме в таких умовах різниця у вартості кожного кілометра стає разючою, і навіть якщо ви добирались до гір на гібридному авто, не заощадивши пального, то на гірських серпантинах вигода стане очевидною.

  • У порівнянні з електрокаром гібрид значно краще пристосований для поїздок у гори. На ньому ви можете не перейматись про наявність розеток чи зарядних станцій на гірських перевалах, адже звичайний бензин чи дизпаливо в Карпатах доступні у будь-якому містечку, а невелика витрата пального дозволить почуватись навіть більш впевнено, ніж на будь-якому іншому авто.

У Карпати на прокатному авто -2

 

Чому вигідно їхати у Карпати на прокатній машині?


Для львів’ян:


Якщо ви власник сучасного гібридного кросовера високого класу, то оренда гібридного автомобіля у Львові для вас може й не має сенсу. Іншим варто задуматись про можливі проблеми з недостатніми для гірських підйомів потужністю двигуна, паливним баком, кліренсом, з незручним салоном чи малим багажником. Щоб уникнути цього варто пошукати рент у Львові більш пристосованого до таких умов транспортного засобу. Крім того, економія на пальному робить такий варіант ще більш привабливим.


Для мешканців інших областей:


Для тих, хто цінує свій час та комфорт, очевидна перевага перельоту з Києва, Одеси чи Харкова до Львова на літаку чи подорож на швидкісному поїзді, ніж монотонне, багатогодинне долання сотень кілометрів на власному авто. У Львові можна цікаво провести час та відпочити, перед тим, як взяти в оренду автомобіль та вирушити на ньому в Буковель, Яремче чи Славське. По дорозі можна відвідати курортний Трускавець, Моршин чи інші цікаві місця.

 

У Карпати на прокатному авто -3

 

На кросовері у гори


Кросовери – найпоширеніші серед автомобілів, на яких вирушають на відпочинок у гори. Вони достатньо просторі та практичні, щоб зручно транспортувати чотири-п’ять пасажирів та їхній багаж, достатньо прохідні, щоб не застрягнути у неочікуваному місці, а також достатньо компактні, щоб не створювати незручностей на вузьких дорогах та доріжках. Крім того, висока посадка за кермом кросовера допомагає краще читати дорожню обстановку, керуючи спокійніше, впевненіше та безпечніше.


Щоб подорожувати на якісному авто високого класу, не обов’язково його купувати. Подорож у Карпати стане більш комфортною та насиченою на гібридному японському кросовері Toyota RAV4 від компанії LeoDrive.