+380739001199

Найсвіжіші серед гібридів

Найсвіжіші серед гібридів

Автомобілям з одним типом двигуна сьогодні майже неможливо конкурувати з гібридними транспортними засобами у плані технічних характеристик та зручності використання. Їх єдина об’єктивна перевага на даний момент – відносна доступність. Разом з тим, у процесі експлуатації більш економні «комбіновані» авто, як правило, дозволяють компенсувати початкову різницю у ціні.

 

У зв’язку з таким станом справ автовиробники активно нарощують свою присутність у сегменті гібридних транспортних засобів. Щоб зрозуміти, що пропонують у цьому сегменті покупцю, достатньо розглянути деякі «свіжі» моделі, які представлені у автосалонах у 2019 році.

 

Найсвіжіші серед гібридів -1

 

Компактні гібридні автомобілі 2019 року

 

  • Audi A3 Sportback E-tron

 

Виробник пропонує спеціальну версію авто у знайомому всім дизайні. Модель комплектується 1,4-літровим бензиновим двигуном TFSI у поєднанні з електромотором. Комбінована система дозволяє скоротити викиди до рівня 38 г/км.

 

  • BMW i3

 

Це авто відрізняється від інших тим, що воно «допрацьоване» з електрокара, а не з машини з двигуном внутрішнього згоряння. Індекс REX у назві є скороченням від range-extender (збільшений пробіг на одній зарядці). Допоміжним є компактний двоциліндровий бензиновий моторчик.

 

Найсвіжіші серед гібридів -2

 

  • Toyota Yaris Hybrid

 

Один з найкомпактніших серед повноцінних гібридних автомобілів на ринку. Маючи найбільший досвід у створенні таких авто, японці втілили всі свої знання про самозарядні транспортні засоби у Yaris. Виробник заявляє середню витрату пального на рівні 3,7 л/100 км.

 

Гібридні кросовери та позашляховики 2019 року

 

  • Toyota RAV4 Hybrid

 

Електропривод дозволяє цій версії залишатись найшвидшою серед всіх RAV4 та витрачати в середньому близько 7л/100км, що значно менше, ніж у бензинових авто з аналогічними динамічними характеристиками. Найсвіжіший RAV4 став ще привабливішим, комфортнішим та безпечнішим.

 

Найсвіжіші серед гібридів -3

 

  • Kia Niro Hybrid

 

Niro вдало вписався в загальну картину сегменту. Використовуючи комбіновану бензиново-електричну систему, він теоретично здатен споживати всього 4 л/100 км. Також виробник намагається привабити покупців розширеною гарантією.

 

  • Lexus RX450h

 

Майстри гібридних технологій провели останні два десятиліття, покращуючи свої бензиново-електричні автомобілі. Кросовер RX450h став квінтесенцією цих досягнень. Маючи зразкову якість, цей Lexus пропонується у п’яти- чи семимісному виконанні. У змішаному циклі виробник обіцяє витрату менше шести літрів на 100 км пробігу.

 

  • Toyota C-HR

 

Кросовер має «начинку» Prius та більш екстравагантний дизайн кросовера. Крім сміливого «концептуального» дизайну C-HR може запропонувати користувачам хорошу динаміку при невеликій витраті пального (близько 3,8л/100км).

 

Гібридні сімейні автомобілі 2019 року

 

Найсвіжіші серед гібридів -4

 

  • Hyundai Ioniq Hybrid

 

Це авто цікаве тим, що в світі його пропонують у трьох версіях: як класичний гібрид, з можливістю підзарядки від розетки, а також як класичний електромобіль. Він менший, ніж той же Prius, але вважається достатньо містким для щоденного використання.

 

  • Toyota Prius

 

«Прабатько» сучасних гібридних автомобілів не пасе задніх і сьогодні. Prius 2019 року досі вважається одним з найкращих на ринку. Велика кількість модифікацій дозволяє обирати з «самозарядних» чи «plug-in» версій, а також з різних варіантів кузовів.

 

Гібридні спорткари 2019 року

 

  • BMW i8

 

Це спортивний автомобіль, на який звертають увагу та який можна заряджати від розетки. В останній версії він доступний як купе або родстер. Спорткар розганяється до сотні за 4,6 секунди та може проїхати більше 50 км без вмикання бензинового двигуна.

 

Найсвіжіші серед гібридів -5

 

  • Honda NSX

 

Новий NSX – достойний нащадок відомого сімейства. У його арсеналі бензиновий V6 з подвійним турбонаддувом, три електромотори, повний привод та розгін до сотні за три секунди. Ціна у автомобіля відповідна: за один NSX можна купити до п’яти Prius.

 

  • Lexus LC500h

 

Японський ексклюзивний спорткар LC500h комплектується V-подібним шестициліндровим 3,5-літровим двигуном та електроустановкою. У помірному режимі витрата пального може залишатись у межах 7-8л/100км, що зовсім небагато, якщо враховувати видатний швидкісний потенціал.

 

Тест-драйв одного з найкращих гібридних автомобілів світу ви можете замовити у нас. Компанія LeoDrive пропонує оренду Toyota RAV4 Hybrid у Львові.