+380739001199

Найкращі гібридні автомобілі 2019 року

Найкращі гібридні автомобілі 2019 року

Авторитетний британський автомобільний ресурс «What Car?» склав рейтинг найкращих гібридних автомобілів 2019 року. У десятці лідерів очікувано домінують моделі Toyota, яких там аж чотири. Право перебувати у переліку найкращих вибороли дві моделі BMW, а також по одній Hyundai, Mercedes-Benz, Honda та Volvo.

 

Лідерство Тойота не випадкове, адже саме цей виробник першим взявся масово просувати ідеологію гібридного транспортного засобу в маси. Тривала робота в цьому напрямку дозволила накопичувати знання та розвивати технології, поки конкуренти вагалися.

 

Гібридні моделі Тойота з рейтингу TOP10 від «What Car?»

 

  • Toyota Corolla Hybrid

Corolla – це найкращий на думку експертів «What Car?» гібридний автомобіль, доступний у продажу у 2019 році. Представники компанії вважають, що більшість покупців нових Corolla оберуть одну з двох гібридних версій. Вони вважають це очевидним, адже навіть простіша комплектація з 1,8-літровим двигуном забезпечує хорошу динаміку, в той час як 2,0-літрова Corolla здатна приємно здивувати навіть досвідчених автомобілістів. Також у арсеналі моделі чудові показники витрати пального та низькі викиди СО2.

 

  • Toyota Prius Hybrid

Славнозвісний Prius – це один з першопрохідців класу гібридних авто. У останньому поколінні модель впевнено конкурує з бестселерами серед автомобілів класичної схеми, такими як Ford Focus та Volkswagen Golf. Зараз Prius здатен споживати навіть менше пального, ніж його попередник, він просторіший, зручніший, краще оздоблений та дуже непогано керується.

 

  • Toyota Yaris Hybrid

Модель орієнтована на покупців, для яких технології Тойота важливіші за просторий салон чи великий багажник. Yaris Hybrid зберіг високу маневреність і став ще більш динамічним та економним завдяки гібридній технології приводу. Щедра стандартна комплектація покликана компенсувати загальну «пластиковість» салону та злегка «нервову» поведінку на високій швидкості.

 

  • Toyota C-HR Hybrid

Найменший з тойотівських кросоверів особливо економний у гібридній версії. Вона має 1,8-літровий двигун, який виконує основну роботу у більшості випадків. Невеличкий електромотор допомагає зробити пересування у міських умовах більш економним та динамічним.

 

TOP3 кросоверів 2019 року за версією CarMax

 

Інший авторитетний гравець автомобільного ринку та лідер у своєму сегменті, американська компанія CarMax, склав свій рейтинг найкращих гібридних SUV 2019 року. До цієї групи авто у США відносять кросовери та великі позашляховики. Так от, трійку лідерів серед найкращих гібридних кросоверів світу, на думку експертів CarMax, формують продукти Toyota:

 

  • Lexus RX-450h

Отримав величезну кількість позитивних відгуків від власників та автомобільних експертів. Завдяки гібридній силовій установці він динамічний та приємний у експлуатації. Чи не єдиним «недоліком» цього авто є його абсолютна непридатність на роль доступного по ціні прокатного транспортного засобу.

 

  • Toyota RAV4 Hybrid

Ідеальний кандидат на роль як домашнього, так і корпоративного або прокатного авто. Він одночасно один з найпопулярніших/найкращих кросоверів світу та цілком доступний по ціні. Його водій та пасажири мають змогу насолоджуватись всіма типовими перевагами сучасного кросовера, динамікою «зарядженого» хетчбека та помірною витратою пального, як у сімейного авто. Також RAV4 відомий своєю надійністю та тим, що мало втрачає в ціні у порівнянні з однокласниками і більш статусними моделями від інших виробників.

 

  • Toyota Highlander Hybrid

Чудовий приклад того, що гібридні транспортні засоби виробляють не лише для того, щоб економити пальне: любителі їздити дешево купують зовсім інші моделі! Технологія гібридного приводу дозволяє зменшити витрату пального до 9,5 л/100 км по місту (дані виробника). Ці результати не здивують власників малолітражок, але вони є дійсно видатними для великого та важкого транспортного засобу з 3,5-літровим бензиновим V-подібним двигуном під капотом.

 

Компанія Leodrive пропонує оренду гібридних кросоверів Toyota RAV4 Hybrid, які уособлюють передові технології Тойота, але краще ніж компактні хетчбеки та седани пристосовані до умов України в цілому і Львова зокрема.